Video’s Apeksha

Chamika is onderdeel van de eerste Apeksha-lichting. Hij is een vrolijke, hardwerkende jongen die positief in het leven staat. Daarbij neemt hij een voortrekkersrol op zich bij de selectie en coaching van de nieuwe lichting pupillen. Een echt Apeksha-succesverhaal! Deze video maakte hij ter gelegenheid van onze donateursbijeenkomst in juni 2021.
Imasha behoort tot de eerste lichting Apeksha-pupillen en zal naar de nieuwe lichting toe een coachingsrol op zich nemen. Ze is gedreven, ambitieus en maakt ons trots! Deze video maakte ze ter gelegenheid van onze donateursbijeenkomst in juni 2021.
Ook Hajara behoort tot de eerste Apeksha-groep – we zien haar als een prachtig voorbeeld voor vrouwen in Sri Lanka, iemand die hard werkt om haar doelen te bereiken. Deze video maakte ze ter gelegenheid van onze donateursbijeenkomst in juni 2021.
Iresha is al vanaf het prille begin onderdeel van Apeksha en laat zien wat je kunt bereiken als je in jezelf blijft investeren en je talenten blijft verkennen. En talenten heeft ze! Ook Iresha zal namens Apeksha een coach zijn voor de nieuwe lichting pupillen. Deze video maakte ze ter gelegenheid van onze donateursbijeenkomst in juni 2021.